Barion Pixel

A legjobb felhasználói élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információ 

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

A veranda

A veranda

veranda képEzúttal a verandát és a fedett teraszt vizsgáljuk meg kicsit részletesebben. A szó eredeti jelentése: villáknak, falusi épületeknek napos, szélmentes oldalához toldott oszlopos, fedett helyiség, melyben széltől és esőtől védetten élvezhetjük a szabad levegőt. Van nyitott és teljesen üvegezett,  zárt változatai is. Funkciójukat tekintve is több fajtája van: a ház bejárati részén az előtér szerepét tölti be, míg a kert felé néző oldalon télikertként működik.

Előszoba szerepben érdemes nagyobb gondot fordítani berendezésére. Nemcsak növényeink (és házi kedvenceink) otthona, hanem a házba belépőt is ez a helyiség fogadja. Érdemes kényelmes ülőbútorokkal megtölteni amellett, hogy gondoskodunk a megfelelő tárolóhelyről kabátaink, cipőink, táskáink részére. A sok fény sok növényt jelent, de az árnyékolásáról is célszerű gondoskodni. A helyiség végső hangulatát a világítás mellett a jól megválasztott kiegészítők biztosítják, melyekből bőven válogathatnak áruházunkban: szőnyeg, párnák, díszvilágítás, kisebb tárolók, babzsákok és ülőpárnák.

Télikertként, zárt teraszként barátságos átmenetet képez külső és belső tér között. Ha számunkra is kedvező körülményeket tudunk benne biztosítani, ideális téli-nyári nappali válik belőle. 

Veranda kialakítására inkább villákban, vidéki házakban van lehetőség, így akinek ilyen irigylésre méltó lehetősége van, annak érdemes élnie vele.

És ha kifogyott az ötletekből, keressen bennünket, szívesen segítünk !

Tartalomhoz tartozó címkék: fogas kert tárolók terasz

Keresés