Barion Pixel

A legjobb felhasználói élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információ 

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Léda blogja

Léda blogja

Itt rövid, tömör termék ajánlásokat, leírásokat, ötleteket teszünk közzé.

A leírásokban közvetlen hivatkozásokat helyeztünk el, amelyek segítségével akár azonnal az említett termékekre, termék kategóriákra lehet navigálni.

Advent

Ebben az évben az adventi időszak első vasárnapján, azaz november 27-én, a karácsony előtti negyedik vasárnapon kezdődik a várakozás és belső elvonulás időszaka. E naptól a zengő ABC sorait 10-20% kedvezménnyel vetítjük ki egy-egy termékünkre és így számolunk vissza karácsonyig. A kalendáriumunkat naponta bontogatjuk ki Facebook oldalunkon, de itt egyben is bemutatjuk naptárunkat.

 

A veranda

Tavasz közeledtével a nyitott és fedett teraszt járjuk körbe és a ház ezen helyiségének berendezéséhez adunk egy-két hasznos tanácsot, ötletet.

MI a veranda szó eredeti jelentése? Milyen típusai vannak? Mivel érdemes kitölteni a tereket? Milyen kiegészítőket ajánlunk?

Keresés