GTM-T6BKT GTM-T6BKT8

A legjobb felhasználói élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információ 

Termékek Menü

Gyakori kérdések

Gyakori Kérdések:

Hogy tudom a kuponkódomat beváltani?

Miután a termékeidet a kosárba helyezted, a "Kosár" feliratú oldalon a megvásárolni kívánt termékek alatt található a "Kuponok beváltása:" felirat. Ez alatti cellába kell beírni a beváltandó kuponkódot, majd a "Beváltás" gombra kattintva lehet a kedvezményt érvényesíteni.  FIGYELEM: egy vásárlásra csak egy kupon használható fel és mindig az utoljára beírt kupon marad érvényben. Ha a "Pénztár" feliratú oldalon vagy, kattints a "Vissza a kosárhoz" feliratra és váltsd be a kuponodat.

Kérhetek-e díszcsomagolást?

A megrendelt áru mellé, a "kosár" oldalon, - külön díj ellenében - díszcsomagolást (díszzacskót) is kérhetsz. Ehhez jobb oldalon a "Vásárlás folytatása" gomb alatt kattints a "Szeretnék díszcsomagolást (díszzacskót) is vásárolni" előtti négyzetbe. Ezután a legördülő menüből válaszd ki, hogy egyben vagy mindegyik termékhez külön szeretnél díszcsomagolást kérni. Amennyiben te magad szeretnéd kiválasztani a díszzacskót, akkor kattints ide.

Legújabb termékek