A legjobb felhasználói élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információ 

Termékek Menü

Vásárlói információk

I. Elindult a törzsvásárlói programunk


Örömmel tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy 2021. március 16-án elindult törzsvásárlói programunk !

Ennek keretében a 4. alkalomtól nálunk vásároló, regisztrált ügyfeleinknek 5%-os állandó kedvezményt biztosítunk. Ez azt jelenti, hogy a negyedik vásárlástól kezdve a visszatérő vásárlónk a bejelentkezés után fiókjában már automatikusan a termékek kedvezményes árát fogja látni.

Azon regisztrált vásárlóink pedig, akik elérik a 150 ezer Forintos bruttó rendelési értéket, 10%-os állandó kedvezményt biztosítunk. Ez azt jelenti, hogy azon vásárlás után, amelynél elérte a fenti értéket, a törzsvásárlónk a bejelentkezés után fiókjában már automatikusan a termékek kedvezményes árát fogja látni.

Reméljük Önt is hamarosan újra üdvözölhetjük webáruházunkban !

II. Ajándék termékek


2021.05.21. és 2021.05.30.- között minden 10 ezer Ft feletti vásárlónak lehetőséget adunk egy meghatározott ajándék termék kiválasztására. Választható ajándékok: bevásárlótáska, eukaliptusz művirág, virág légycsapó, különböző textil maszkok, bagoly dísztárgy, tea light mécsestartó - a készlet erejéig.

III. Ajándék kuponok


Minden újonnan regisztrált vásárlónknak 500 Ft-os kupont küldünk a visszaigazoló emailben, melyet 5000 Ft feletti vásárlás esetén lehet felhasználni.

Aki feliratkozik hírlevelünkre első kézből kap információt azon kedvezményeinkről, melyeket időszakosan hirdetünk meg. 

Kuponakciók: a kuponok bárkinek elajándékozhatók; egy vásárlás során egy kupon használható fel. A kosár értékébe a szállítás és az utánvét költsége nem tartozik bele. 

IV. Szállítási módok és költségek


A rendelt csomag átvételére a következő lehetőségeket kínáljuk:

1. személyes átvétel budapesti átvevőhelyünkön;
2. futárszolgálat kézbesítése házhoz szállítással Magyarország területén;
3. GLS csomagpontra szállítás.

1. Személyes átvétel

Budapesti átvevőhelyünk neve: Gombocz átvevő; Címe: 1118 Budapest Gombocz Zoltán utca 18: térkép

Az átvevőhelyen nincs készpénzforgalom, ezért CSAK banki utalással vagy bankkártyával előre kifizetett árut lehet személyesen átvenni.

Az átvevőhelyen Hétfőn, Szerdán, Pénteken 16.00-19.00 óra között lehet a megvásárolt árut átvenni. Kérjük minden esetben előre jelezze a megrendelésen vagy ügyfélszolgálati telefonszámunkon (+36-30-2470411) érkezésének időpontját. Amennyiben nem jelzi átvételi szándékát, nem garantáljuk az áru átadását!

A fentieken kívüli átvételi időpontokat kizárólag ügyfélszolgálati telefonszámunkon (+36-30-2470411) történt előzetes egyeztetés alapján tudunk biztosítani!

2. Futárszolgálat

Ügyfeleink igényeihez igazodva, webáruházunk saját és partner futárszolgálattal szállítja ki a megrendeléseket.

Partnereink a megrendelt csomagot Magyarország egész területén kiszállítják a megadott címre. A csomagokat a megrendelést követő 3-5 munkanapon belül, munkaidőben (8-17 óra között) kézbesítik partnereink. A szolgáltatás 0-40 kg súlyú küldeményekre vehető igénybe.

A csomag feladásakor a futárszolgálat e-mailben értesíti a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén külön értesítést kap a címzett a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, illetve visszautasíthatja a csomag átvételét. A bruttó költségeket az alábbiakban foglaltuk össze:

- 2 kg-ig bruttó 1990 Ft, - 3 kg-ig bruttó 2190 Ft, - 5 kg-ig bruttó 2490 Ft,  -15 kg-ig bruttó 2990 Ft, -20 kg-ig bruttó 3290 Ft, -30 kg-ig bruttó 4190 Ft , -40 kg-ig bruttó 4890 Ft. Nagy méretű bútor szállítási díja bruttó 11990 Ft.
Bruttó 30.000 Ft-os rendelési érték felett (15 kg-ig) a szállítás díja 0 Ft. (15 kg felett a szállítási díj különbözetét felárként számítjuk fel)

Utánvét kezelési díja bruttó 50.000 Ft-ig egységesen bruttó 990 Ft. Bruttó 50.000 Ft felett csak bankkártyás fizetést vagy banki átutalást fogadunk el. Kizárólag Magyarország határain belüli szállítást vállalunk.

3. GLS csomagpont átvétel

Több mint 650 GLS CsomagPont országszerte. Keresse meg legközelebbi csomagpontját itt. Súlyhatár: 40 kg.

Díja: 0,1 - 2 kg bruttó 1890 Ft, 2-10 kg bruttó 2190 Ft, 10-40 kg bruttó 2890 Ft

Csak bankkártyás fizetés vagy banki átutalás esetén van lehetőség csomagpontos átvételre. Csak a webáruházban kifizetett rendeléseket tudjuk elküldeni, csomagpontokon nincs lehetőség fizetésre!

Webáruházunkban rendelt termékek esetén GLS Csomagpontokon nincs lehetőség sem bankkártyás, sem készpénzes fizetésre! Csak banki átutalással vagy webáruházunk fizetési felületén (Barion) bankkártyás fizetéssel kifizetett rendeléseket tudunk csomagpontra szállítani.

A GLS SMS-ben tájékoztatja a címzettet arról, hogy a csomagja megérkezett a GLS CsomagPontba.
Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitva tartási idejét. Amennyiben a címzett nem veszi át a csomagot, az érkezéstől számított 3. munkanapon e-mailben emlékeztetőt kap.
Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra

Nap terméke
Az EURO 2020 jegyében minden nap 20%-os kedvezmény egy labda alakú termékre! Mai nap a Globe Hétfő !
Raktáron
6.890 Ft 5.490 Ft