Barion Pixel

A legjobb felhasználói élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információ 

Menü

Leda ajándék utalvány - többféle

Cikkszám: LDAJAND_gyujto
Elérhetőség: 8 db raktáron
Gyártó: LedaDesign

Leda ajándék utalvány - többféle leírása: a leda.hu webáruházban történő vásárlásra használható utalvány. Készpénzre nem váltható és a vásárlás értékéből készpénz nem adható vissza. A vásárlástól számított 1 éven belül használható fel.

Név: Utalvány értéke: Elérhetőség: Ár: Kosárba
Leda ajándék utalvány: 40e Ft
40000 Ft
1 db raktáron
45.990 Ft
Menny.:Megrendelem
Leda ajándék utalvány: 20e Ft
20000 Ft
1 db raktáron
22.990 Ft
Menny.:Megrendelem
Leda ajándék utalvány: 10e Ft
10000 Ft
2 db raktáron
11.490 Ft
Menny.:Megrendelem
Leda ajándék utalvány: 5e Ft
5000 Ft
2 db raktáron
5.790 Ft
Menny.:Megrendelem

Leírás és Paraméterek

Leda ajándék utalvány - többféle leírása: a leda.hu webáruházban történő vásárlásra használható utalvány. Készpénzre nem váltható és a vásárlás értékéből fennmaradó összeg nem adható vissza. A vásárlástól számított 6 hónapon belül használható fel.

Felhasználási mód: az utalvány egy letölthető pdf fájl formájában érhető el a vásárlás befejezését követően a regisztrált fiókból a Fiókom->Rendeléseim->Letöltések menüpont alatt. Az utalvány emailben továbbítható vagy kinyomtatva átadható az ajándékozottnak. Csak olyan ügyfeleink tudják az ajándék utalványt megvásárolni, akik előzetesen (vagy a vásárlás folyamán) regisztráltak. Kérjük az utalvány megrendelésének 4 számjegyű azonosítóját adja át az utalvánnyal együtt az ajándékozottnak, aki a vásárláskor fel kell azt tüntesse a vásárlás végén a megjegyzés rovatban.

A letöltött utalványon található az a kód (kupon), aminek segítségével az utalványt fel lehet használni. Ezt a kódot a vásárlás során a kuponokhoz hasonlóan lehet beváltani az itt leírt módon.

Amennyiben az utalvány teljes értéke nem kerül felhasználásra a rendelés leadásakor, a fennmaradó összeg későbbi felhasználásra nincs lehetőség. Egy vásárlás során csak egy utalvány használható fel, több utalvány egy vásárlás keretében történő felhasználására nincs lehetőség.

A kupon felhasználásához regisztrálni, majd bejelentkezni szükséges és a vásárlás befejezésekor, a "Rendelés összegzése" oldalon az utalvány megrendelésének 4 számjegyű azonosítóját írja bele a "Megjegyzés" rovatba. Csak ezen azonosító feltüntetése esetén tudjuk az utalványos vásárlást teljesíteni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: ajándék, LedaDesign, online, utalvány

Keresés