A legjobb felhasználói élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információ 

Termékek Menü

Online lakberendezés

1. Mikor ajánljuk szolgáltatásunkat?

Előzetes lakberendezői szakvéleményt szeretne kérni az Ön által vásárlandó lakás berendezhetőségéről? Nagyon tetszik a kiválasztott lakás, de nem látja át hogy megvalósíthatóak-e elképzelései? Lakásvásárlási tanácsadásunk keretében a beküldött alaprajz alapján lakberendezési szakvéleményt készítünk Önnek. A LedaBase Online csomagunkat azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik:

  • kiválasztottak egy lakást megvásárlásra, de bizonytalanok a berendezhetőségében;
  • megvan a kiválasztott lakás és kíváncsiak, hogy igényeikre szabható-e;
  • több lakás közül szeretnék kiválasztani az elképzeléseikhez legközelebb állót;
  • nincs idejük a személyes egyeztetésekre, ezért online kívánják a tanácsadást igénybe venni.

2. A lakberendezési megoldásunk bemutatása

LedaBase Online csomag tartalma (internetes kapcsolattal rendelkező ügyfeleknek):

1.) egy alkalommal az igények, elképzelések, lehetőségek felmérése, egyeztetése, melyhez az alábbiak emailen keresztüli megküldése szükséges:

  • 1 db méreteket tartalmazó alaprajz (lehet akár kézzel készített), mely a falvastagságokat és belmagasságot is tartalmazza;
  • életviteli modell: hány fő használja a lakást;
  • berendezendő térrel kapcsolatos használati igények rövid leírása: étkező, dolgozó, háló, gyerekszoba stb.
  • elérhetőség (Skype név és/vagy email cím)

2.)   a felmérés eredménye alapján:

  • egy nem színezett berendezési alaprajz, az esetleges átalakítási javaslatok feltüntetésével, szakvéleménnyel kiegészítve;

 Megjegyzés: A csomag ára 100m2-ig érvényes. 100m2-es lakásméret felett az ár 300 Ft + ÁFA /m2, bruttó szintterületre vonatkoztatva.

Nézet:
Rendezés:
39.990 Ft

LedaBase Online csomag tartalma (internetes kapcsolattal rendelkező ügyfeleknek): igények, elképzelések, lehetőségek felmérése, egyeztetése, felmérés , alaprajz. 

Nap terméke

Májusban naponta egy lámpára kiemelkedően kedvező ár 22%-os kedvezménnyel ! Szerdán a a Grey függőlámpa következik, míg csütörtök az Amalgam csilláré.

Raktáron
12.990 Ft 9.990 Ft
Top termékek
39.990 Ft