A legjobb felhasználói élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információ 

Termékek Menü

Wide World

Nézet:
Rendezés:
4.990 Ft
Többfunkciós Házi Áldás: felakasztható nyeles fa vágódeszka, mely nyugalmi állapotban fali dekoráció. Kitűnő ajándékötlet férfiaknak, hölgyeknek is lakásszentelőre.
7.990 Ft
Számítógép függőknek, kockáknak, informatikusoknak egyaránt szuper ajándék ötlet ez a nem mindennapi vágódeszka! Ha nehezen szakadsz el a számítógéptől, laptoptól, a virtuális valóságtól, de azért enni is kéne valamit, ezt a nem mindennapi konyhai kiegészítőt neked találták ki! Segítségével nem kell kilépned a komfortzónádból és mégis jobbnál- jobb ételekkel lepheted meg magad és környezeted. Férfiaknak és nőknek egyaránt kitűnő választás születésnapra, névnapra, karácsonyra, vagy akár évforduló alkalmával is megállja a helyét! 
7.990 Ft
Néha Mindenkinek jól jön egy kis puska! Hát, ha még kezdő szakács az ember! Ez a nem mindennapi vágódeszka szuper segítség lehet a konyhában, ha jól jönne egy kis útmutatás! A főzés szerelmeseinek, akik most költöznek első önálló háztartásba és ismerkednek a főzés örömeivel, ez a szuper konyhai kiegészítő nagy segítség lehet a mindennapokban! Férfiaknak és nőknek egyaránt praktikus ajándék ötlet születésnapra, névnapra, karácsonyra, lakás avató alkalmával is garantáltan megállja a helyét!
7.990 Ft
Igazán különleges meglepetéssel rukkolnál elő, de semmi ötleted? Akkor nem kell tovább keresgélned! Igazi konyhatündéreknek, háziasszonyoknak, mesterszakácsoknak ez az igazán egyedi, gravírozott vágódeszka a tökéletes ajándék ötlet! Mostantól nem lesz szükség szakácskönyvre a marha feldolgozásához, hiszen mindig kéznél lesz a puska, melynek segítségével gyerekjáték a főzés. Húsimádó férfiaknak és nőknek egyaránt kitűnő választás, születésnapra, névnapra, karácsonyra, lakásavató ajándék gyanánt szintén kiválóan megállja a helyét!
7.990 Ft
A tudomány megszállottjainak tökéletes ajándék ez az egyedi vágódeszka! A rajta található periódusos rendszer segítségével bármikor frissítheted, vagy szinten tarthatod tudásod! Légy igazi mesterszakács ennek a különleges konyhai kiegészítőnek a segítségével, hiszen főzés közben is hatalmas szerepe van a kémiának! Bátran keverd a különböző alapanyagokat, a hideg-meleg összetevőket és kísérletezd ki a legjobb recepteket! Férfiaknak és nőknek egyaránt praktikus ajándék ötlet, születésnapra, névnapra, karácsonyra, vagy akár évfordulóra, lakásavatóra!
7.990 Ft
Igazán különleges meglepetéssel rukkolnál elő, de semmi ötleted? Akkor nem kell tovább keresgélned! Igazi konyhatündéreknek, háziasszonyoknak, mesterszakácsoknak ez az igazán egyedi, gravírozott vágódeszka a tökéletes ajándék ötlet! Mostantól nem lesz szükség szakácskönyvre a sertés feldolgozásához, hiszen mindig kéznél lesz a puska, melynek segítségével gyerekjáték a főzés. Húsimádó férfiaknak és nőknek egyaránt kitűnő választás, születésnapra, névnapra, karácsonyra, lakásavató ajándék gyanánt szintén kiválóan megállja a helyét!
Nap terméke

Májusban naponta egy lámpára kiemelkedően kedvező ár 22%-os kedvezménnyel ! Szerdán a a Grey függőlámpa következik, míg csütörtök az Amalgam csilláré.

Raktáron
12.990 Ft 9.990 Ft